Vad är billiga visitkort? Om det är billigt eller ej beror på vilka visitkort du får för pengarna och hur mycket du är villig att lägga på marknadsföring.

Ett billigt visitkort som inte attraherar mottagaren kan hamna direkt i papperskorgen. Hur billigt blev det visitkortet? Snålheten bedrar visheten..

Gör ditt visitkort till en del av din marknadsföring – det är en billig investering! Vi hjälper dig med en professionell visitkortdesign!

Våra billiga visitkort hittar du under visitkort standard. Men om du inte hänger upp dig på priset kan du få mycket visitkort för pengarna när du väljer våra andra visitkort i udda material.

Med ett billigt visitkort kan du skicka ut fel signal till dina affärskontakter. Ett billigt visitkort signalerar att du inte bryr dig om ditt varumärke. Ditt visitkort bör skilja sig från dina konkurrenter. Om ditt visitkort ser ut som alla andras kommer dina potentiella kunder inte se att du är annorlunda än de andra företag i din bransch. Det är viktigt att visa en individuell identitet som både fångar kundens uppmärksamhet och förmedlar ditt företags profil. Undvik därför billiga visitkort eller gratis visitkort som har reklam från andra företag på baksidan. Detta är en form av ovärderlig reklam för de som erbjuder gratis visitkort och det är du som gör reklam för dom genom dina nya ”billiga visitkort”. Det kommer förmodligen att ge ett billigt intryck – lika billigt som dina billiga visitkort:) och vad skulle det säga om ditt företag?

I vårt digitala samhälle är visitkortet ofta den enda profilprodukt eller trycksak man lämnar till sina affärskontakter. Dra nytta av det och lämna över ett visitkort som lämnar ett bestående intryck! Det är värt att spendera pengar på ditt visitkort. I längden tjänar du på att lämna över ett snyggt och kreativt visitkort som får mottagaren att reagera. Då blir du ihågkommen. Underskatta inte värdet av ett professionellt visitkort! Om du värdesätter ditt företag bör du hålla dig långt borta från billiga visitkort, gratis visitkort och visitkortsmallar.