VAD VÅRA KUNDER TYCKER

Jättenöjda!

Vi är väldigt nöjda med all den hjälp vi fått & vad detta har resulterat i.
Vi kan med stolthet presentera vårt företag genom denna slutprodukt.
Kan varmt rekommendera visitkortdeluxe!
Tack för hjälpen!

Sean Khan SEBKU AB
Visitkort med snyggast finish

Vi var på jakt efter snygg yta på våra visitkort. Vi fick smidigt hem prover på olika finish och kunde få en bra känsla innan vi beställde.
Snabb respons och ett perfekt resultat! Vi är supernöjda!

Escandi AB
Hej!

Vill bara meddela att jag är mycket nöjd med mina visitkort. Snabb och bra respons, även på kvällar och helger. Även tacksam över att ni själva lägger ner energi på att slutresultatet skall bli bra. Har beställt visitkort många gånger från andra leverantörer som inte brytt sig öht. Har t.o.m. fått visitkort utan telefonnummer pga slarv från leverantörens sida.

Återigen – mycket nöjd!

Roland T RMT VVS & Fastighetsservice AB
Professionellt!

Visitkortdeluxe vet hur man agerar professionellt då jag trots många frågor och justeringar under layout- arbetet alltid blivit mycket väl bemött, alltid fått snabb respons och idag är supernöjd med mina visitkort. Grym service från Pernilla 🙂

Anders Modd Modd Management AB
V.I.P Kort & Visit Kort

God, bra, ärlig service & snyggaste VIP kort någonsin, i Guld dessutom! Kvalité och Lyx är bara förnamnet. Vi kommer absolut att fortsätta göra våra beställningar här !

Tony Chaabi Royal Limousine Sweden AB
Hög kvalitet och gott bemötande!

Kvaliteten och bemötandet överträffar alltid mina förväntningar de gånger då jag beställer visitkort så det är ett nöjde att göra affärer.

David Svenska Marknadsinstituet
V.I.P. Kort

Direkt service, hjälp med fungerande förslag, tidtabell som hålls och väldigt prisvärda produkter, detta tillsammans med personalens härliga och ärliga engagemang gör att vi inte bara fullt ärligt kan rekommendera företaget och produkterna utan garanterar att ni har oss som återkommande kunder.

Göran Borghede Stop Skin Age Scandinavia AB
Oerhört eleganta visitkort

Det tjocka bomullspappret och att trycka med en boktryckpress ger visitkorten en känsla av att det är ett litet hantverk, som fullständigt andas stil och elegans.

Johan Häggqvist Koloni Design
Fantastiskt snygga visitkort

Kontaktade Pernilla på visitkortdeluxe för att jag behövde hjälp med att snabbt ta fram en logga och sedan även trycka upp stansade snygga visitkort. Hon gjorde ett kanonbra jobb och dessutom var hon oerhört bra och enkel att kommunicera med, och förstod snabbt vad jag sökte. Mina kunder påpekar gång på gång för mig hur snygga visitkort jag har. Kan varmt rekommendera Pernilla. Stort tack till dig!!!

Mats Nordwall Nordwall Instrument
Perfektion

Har fått mina nya visitkort igår.
De är de snyggaste visitkort jag har någonsin hållit i mina händer. Är nästan så att jag bli snål för lämna ut de till andra 🙂
Patrick Bateman från American psycho skulle vara avundsjuk!
Pernillas bemötande och design var närmare perfektion. Super!

Vital Vision
Riktigt snyggt!

Vi är mycket nöjda med både nya visitkort samt riktigt exklusiva VIP-kort till våra viktigaste gäster. Snabb och bra service samt punktlig leverans, bra hjälp vid originalframställning. Rekommenderar varmt!

Mattias Persson Harrys & Sliver Linköping
Proffsiga VIP-kort

Fick bra service och trots att beställningen var den första i dess slag så blev resultatet klockrent!

André Varga Centrumbevakning
Lobby nigtclub

Vi har tryckt våran VIP kort som har varit den absolut snyggaste VIP kort någonsin. Företaget är väldigt seriös och rekomenderas högt av oss på Lobby i sandviken

Shawn Afshari Livingroom
Gör skillnad !

För min del har visitkort deluxe gjort att jag inte glöms bort, utan blir han med kortet! Jag beställde visitkort i metall.

Jörgen Winther Winther Commerce AB