En bra visitkortsdesign kommer att skapa ett mervärde till ditt visitkort. Dina potentiella kunder kanske sitter med dina konkurrenters visitkort och väljer en leverantör från det kort som mest sticker ut. Då vill du att det är ditt visitkort som sticker ut!

För att ditt visitkort ska sticka ut från mängden bör den ha en visitkortdesign som skiljer sig från andra. Det kan vara t.ex udda material, form, pappersstruktur med mera. Även om din visitkortdesign kan verka överdriven så kommer visitkortet sannerligen att sparas och du blir ihågkommen.

Om du redan har en visitkortdesign kan vi hjälpa dig att trycka dina visitkort. Om din visitkortdesign inte uppfyller våra krav för tryck kan vi hjälpa dig att på nytt skapa filen som krävs för att din design ska kunna tryckas på något av våra visitkortsalternativ: standard, bomull, siden, mocka, budget, mini, deluxe, metall och plast.

Ladda ner designmall här om du vill göra ditt eget original.

I vårt digitala samhälle är visitkortet ofta den enda profilprodukt eller trycksak man lämnar till sina affärskontakter. Dra nytta av det och lämna över ett visitkort som lämnar ett bestående intryck!

Visitkort säljs i massor på internet men hur många av dom sticker ut? Hur lätt är det för mottagaren att slänga ditt visitkort i papperskorgen? Gör ditt visitkort till en del av din marknadsföring – det är en billig investering! Vi hjälper dig med visitkortdesign!

 

Gå till webshop
Ladda ner mallar
Instruktioner för egen design