100% bomullspapper • 595gr papper • offset • Pantone

Designvisitkort med klass och minimalistiska värden!
Dom trycks i 100% bomullspapper och kan skrivas ut i en anpassad form eller beskärs till valfri storlek. Vi vågar påstå att det är de finaste och mest exklusiva av visitkort som finns på marknaden i papper.

Bomullskortens yta är tät, tjock och mjuk vilket gör dom extra hållbara.
Att trycka bomullskort är en tidskrävande form av utskrift och i och med det ganska ovanlig eftersom dagens tryckerier bygger på att effektivisera tryckprocessen. Dessa kort framställs manuellt på en traditionell boktryckpress vilket kräver utbildning, erfarenhet och skicklighet att hantera. Så en sak är säker, när du beställer visitkort i bomullspapper kan du vara säker på att du får en unik och helt annorlunda uppsättning visitkort.

Bomullskorten kan ej tryckas i fyrfärg utan med Pantone bläck. Varje färg tillämpas på en tryckplåt som sedan pressas in i bomullspappret som lämnar ett avtryck (nästan som prägling).

Du kan välja mellan vitt eller pärlfärgat bomullspapper.

 

Nu kan du även få förgyllda kanter, d v s färgade kanter! Eftersom bomullskorten är extremt tjocka finns det gott om plats för att färga kanterna. Eftersom visitkorten trycks med Pantone färg har du möjlighet att välja vilken färg som helst och matcha ditt företags grafiska profil.

 Direkt till webshopen